1-daagse workshop ACT4kids

Deze workshop is momenteel nog uitsluitend door instanties te boeken.

Ben je particulier en zie je een dergelijke kennismaking met ACT4kids ook zitten, mail dan naar info@act4kids.nl of vul onderstaand aanvraagformulier in. Bij voldoende interesse wordt er op termijn dan een 1-daagse workshop voor particulieren gepland op de thuisbasis van ACT4kids in Arnhem. De kosten hiervan zullen om en de nabij € 250,00 zijn (vrijgesteld van BTW) inclusief lunch en workshopmateriaal.

Duur: 7 uur inclusief in totaal 1 uur pauze

Kosten: € 1150,00 (excl. BTW) incl. trainingsmateriaal en ‘goodies’ die ook in de begeleiding ingezet kunnen worden.

Max aantal deelnemers: 20

In deze workshop maak je op interactieve en ervarende wijze kennis met de onderliggende structuur van ACT4kids en hoe hiervan in de praktijk gebruik te maken: je maakt je eigen eiland, leert je eigen uil kennen en hoe deze bij kinderen en jongeren uit te vragen. Je doet een boom-oefening, leert wat er in je eigen hart zit en hoe deze te volgen en hoe de olifant en de kat je hierbij kunnen helpen door middel van acceptatie, defusie en commitment-oefeningen.

De oefeningen worden tijdens de dag steeds ingebed in de achterliggende theorie van Acceptance and Commitment Therapy.

Agenda

Voor alle trainingen in Nederland geldt: de kosten zijn inclusief BTW, verplichte literatuur, lunch, koffie & thee, studiemateriaal, gadgets & toegang tot uitgebreide toolbox met werkbladen, filmpjes, artikelen enzovoorts.

Workshop aanvragen