ACTbox

ACTbox (inloggen vereist)

De ACTbox bestaat uit een openbaar gedeelte en een afgeschermd gedeelte. We willen zoveel mogelijk ACT4kids werkbladen delen en openbaar toegankelijk maken. Het gedeelte hieronder breiden we daarom dus ook steeds uit.

Voor de deelnemers aan de training hebben we met het afgeschermde gedeelte van de ACTbox een gereedschapskist willen creëren die je in je begeleiding in kunt zetten. Er staan filmpjes in, wetenschappelijke artikelen, plaatjes, gedichten, werkbladen en nog veel meer. Al het materiaal is door anderen gemaakt en vrij verkrijgbaar op het internet, ACT4kids heeft het voor jou alvast verzameld en overzichtelijk op een rijtje gezet – ingedeeld op de verschillende processen/ACT4kids vaardigheden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Vanaf november 2021 is de ACTbox beschikbaar voor nieuwe deelnemers aan de trainingen. Heb je voor deze datum een training bij ons gevolgd dan kun je als vanouds in de dropbox terecht – dezelfde inhoud is hier nog steeds terug te vinden. Binnenkort (verwachting mei 2022) zullen we ook alle oud-deelnemers uitnodigen voor de ACTbox. Je ontvangt dan een mail met inloggegevens.

Mocht je problemen ervaren bij het inloggen in het afgeschermde gedeelte van de ACTbox middels de rode knop hierboven, kijk dan even bij www.act4kids.nl/veelgesteldevragen voor een oplossing.

Werkbladen