Covid-19 Beleid

Op dit moment is het helaas nog te vroeg om te zeggen of de trainingen op locatie kunnen doorgaan. We hopen op je begrip hiervoor. Hierbij informeren wij je over ons COVID-19 beleid.

Aanvullende voorwaarden

Voor de training:
In het algemeen geldt dat je bij COVID-19 gerelateerde klachten thuis blijft. Je kunt deze training dag in overleg op een ander moment (en mogelijk andere locatie) inhalen, of middels videoverbinding aanwezig zijn.

Een training gaat altijd door, als het niet op locatie kan dan online.
Wanneer er wegens maatregelen vanuit de overheid niet op locatie getraind kan worden, dan starten we online en pakken op locatie op zodra het kan. We brengen de deelnemers hiervan op de hoogte op het moment dat het zover is. Vlak voor het begin van de training kunnen we hiervan helaas pas een inschatting maken. We hopen op je begrip hiervoor in deze onzekere tijd.  Mocht iemand echt veel bezwaar tegen een online training hebben dan kan er geannuleerd worden. 

Geen gevolgen voor accreditatiepunten
Wanneer geaccrediteerde trainingen wegens door de overheid opgelegde maatregelen tijdens COVID-19 niet live door kunnen gaan, maar ter vervanging online worden aangeboden, zullen toch dezelfde accreditatiepunten worden toegekend.

Ervaring met online trainingen
ACT4Kids heeft in het afgelopen jaar noodgedwongen heel veel ervaring opgedaan met het deels en geheel verzorgen van de ACT4kids training. Hoewel we live nog steeds de voorkeur geven, is dat best goed bevallen. Van deelnemers kregen we erg positieve feedback terug, wat ons sterkt in onze ervaring dat het goed mogelijk is om ook online een waardevolle en interactieve training te geven.

Als we het met elkaar doen, dan kunnen we er zeker iets moois van maken en hopelijk mogen we dan, zodra het weer kan op een latere training dag wel samenkomen!

Tijdens de training:
De groep bestaat tijdelijk steeds uit maximaal 10 deelnemers. Tijdens plenaire gedeeltes zitten we in de trainingsruimte en is er tussen de meeste stoelen 1,5m afstand. Wanneer dit niet lukt, wordt er een transparant scherm geplaatst van zo’n 2,00 x 1,00m. Op deze manier is niemand in direct contact met elkaar. Er zal bij koud weer in de pauzes goed geventileerd worden en wanneer het weer het toelaat ook tijdens de training zelf. Neem vanwege deze maatregelen een extra trui of sjaal mee. 

Uiteraard hopen we vurig dat we deze situatie snel achter ons kunnen laten en we elkaar in goede gezondheid en volledige vrijheid zullen ontmoeten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om tussentijds contact op te nemen en eventuele vragen of zorgen voor te leggen.